The Scourge Of Europe

 

 
Рейтинг: 3.00
(537)
Welcome
Buffy the Vampire Slayer
Кой, кой е в "Бъфи"
Вашето мнение
Въпроси???
Реплика
THE BEST
The Fanged Four
"Бъфи" Дебати
Анкета
Вампирите
Актьорите за актьорите
Биографии на актьорите
Адреси на актьорите
Интервюта с актьорите
Половинките на актьорите
Домашните любимци на актьорите
Най-горещото от актьорите
Биографии на героите
Размяна
Музиката на Джеймс Марстерс
Филмите на Сара Мишел Гелар
Восъчната фигура на Сара Мишел Гелар
Once More With Feeling
Форум4е на сайта
Регистрация в сайтчето
Субтитри на "Бъфи"
My Buffy Videos
My Buffy Awards
My Buffy Puzzels
Му Buffy Wallpapers
BtVS/AtS Icons
Buffy the Vampire Slayer / Фото галерия
Spuffy / Фото Галерия
Buffy Галерии
Buffy Тестове
Buffy Сайтове


Шоуто трябва да продължи Продължаваме борбата срещу злото Класации

Интервюта с актьорите / Интервю с Джеймс Марстерс-Спайк

Интервю с Джеймс Марстерс-Спайк
31.12.07 21:29

Автор:evangelin
Интервюто е преведено лично от мен.

 Интервю с Джеймс Марстерс, което ви представя неговите виждания за музиката и за героя му в „Бъфи убийцата на вампири”-Спайк.

 

Какъв би искал да бъдеш ако не беше актьор? 

 Режисьор или продуцент на музика или театър. Някакъв вид  представящо изкуство. Трябва да бъде свързано с публично изкуство някакси, без значение пред или зад кадър. 

Като фен, какво препоръчваш да се гледа ? 

Akira, със сигурност. Това е абсолютната бомба.  Ghost in the Shell беше много добър, той е малко по-съвременен. Но ако някой не е гледал  Akira, да отиде и да си го вземе. 

Каква е твоята и каква е философията на Спайк за живота? 

Моята лична философия би била недей да хленчиш, недей да оставаш възможностите да те подминат, бъди готов да работиш усилено и помни, че не знаеш толкова, колкото си мислиш, че знаеш, винаги.

Философията на Спайк беше много проста, когато го срещнахме. Мисля, че той сега си я формира, и мисля, че най-доброто нещо, с което е станал наясно е това, че да си човек до голяма част е  деградация, болка и човечност. Мисля, че за първи път той започва да разбира това.Той е забравил това, ставайки вампир и затова толкова искаше да спре да бъде човек, но сега отново се превръща в такъв. 

Можеш ли да ни кажеш нещо за слуха, че Фейт ще се появи в нови серии? 

Да планирахме нови серии с Фейт, но тогава Фейт отказа. Илайза получи наистина невероятно предложение в шоу и по причини, за които не говорих с нея, тя реши да отиде там и всички уважиха това.   

Но Джос просто ще намери начин да ме задържи да си изрусявам косата, което е хубаво.  

Какъв е любимият ти стил музика?

Обичам всякаква музика.Е, не обичам музика, която е създадена, за да прави пари. Всъщност не харесвам банди, които не пишат собствената си музика.

От друга страна, ако групата се самоизявява и пише свои собствени неща, я обожавам. Всичко това е магия за мен. От Chopin до Kurt Cobain. Но всичко се свежда до пънка за мен, защото това беше последния път, пънк рок или грънч рок, беше последният път, когато страста управляваше музикалната вълна.

Песните, които ставаха известни бяха тези, които държаха най-суровата страст. Но ние се отдалечихме, отново, наистина много далеч от това. Имам чувството, като всеки, че рядко групите си възвръщат рок & рола от ръцете на корпоративните хора и имам чувстовото, че корпоративните хора тържат пазара в момента. Затова за мен всичко се връща към грънча и после съвсем ясно към пънка, който за мен беше последният, за който суровата страст беше най-важна.

Затова, музикални лидери  очевидно са Nirvana и все още Foo Fighters, винаги съм казвал  Bob Dylan, и колкото и да е странно, Joni Mitchell, чувам все повеме и повече от нея. Никой в бандата не иска да го признае, те просто ми казват да млъкна, щом става въпрос за това. Тя се базира на джаза, и смесва джаз с фолк и аз мисля, че е добро.

 

Коя версия на Спайк бе най-забавна за изпълнение? 

Упоритият, жилав Спайк беше винаги най-смешен, но аз съм най-горд от най-скорощните неща, от последният сезон мисля.

Беше доста по-трудно, но мисля, че получихме нещо, което беше може би по-свежо от това да гледаш някой, който се разхожда наперено и хапе хора. Което обожавах да правя, беше наистина забавно, но всичко се разви от там и аз съм наистина благодарен за това.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1763